poliklinika-zdravlje-29

Gastroenterologija

Gastroenterologija je grana interne medicine koja se bavi dijagnostikom i lečenjem bolesti digestivnog trakta (želudac, tanko i debelo crevo, jetra i pankreas).  Pregled gastroenterologa je potreban u slučaju smetnji u probavi, bolova u stomaku, bolova u želucu, promena u funkciji creva (naizmeničan proliv i zatvor), krvarenja, hemoroida.

 

Gastroenterološki pregled se sastoji od uzimanja anamneze, razgovora o dosadašnjim bolestima i postojećim teškoćama, pregleda laboratorijskih i ostalih nalaza i palpatornog pregleda stomaka. Na temelju ovih nalaza se procenjuje potreba za daljnjim gastroenterološkim pregledima koji uključuju gastroskopiju, anoskopiju, kolonoskopiju, ultrazvučni pregled itd.

Zakažite pregled

Popunite ovu e-mail formu i zakažite svoj pregled kod izabranog doktora specijaliste. Molimo Vas da unesete ispravne kontakt podatke kako bi smo bili u mogućnosti da Vas kontaktiramo.

Zakaži

Glavni lekar i osnivač Poliklinike ``Zdravlje``

Jara

dr. Jaroslava Vinđiš

Radiolog specijalista

„Zdravlje“ je osnovano 1993 godine, prvo kao ordinacija na čelu sa prim. dr. Miroslavom Mihaljem i dr. Jaroslavom Vindiš, da bi vremenom preraslo u polikliniku. U početku je bila orijentisana na dve specijalnosti, radiologiju i hirurgiju-onkologiju.

Vaše Zdravlje je naša briga

Kasnije, sa ciljem što sveobuhvatnijeg pružanja usluga pacijentima, zapošljava veći broj saradnika specijalista, i to iz oblasti radiologije, kardiologije, ginekologije, pulmologije, gastroenterologije, neuropsihijatrije a u okviru zgrade se nalazi i laboratorija.

Od 2003 „Zdravlje“ se nalazi na novoj lokaciji u Bačkom Petrovcu, u ulici Jarmočna bb, prvo kao Specijalna hirurška bolnica a kasnije sa registruje kao poliklinika „Zdravlje“.

Poliklinika „Zdravlje“ 25 godina sa Vama.